Disney er noget for hele familien

Langt de fleste danskere husker på Disney som en del af deres barndom. I mange år har der hver fredag aften været Disney i fjernsynet, som de fleste børn har glædet sig til hele ugen. Med tiden er der kommet nye Disney figurer til, da der skal findes på nogle nye karakterer for at variere de forskellige udsendelser. Gamle og klassiske Disney figurer er bl.a. Anders And, Mickey Mouse, Fedtmule og Pluto. Disney blev vist på dansk TV i starten af 1990erne og har siden dag været yderst populært blandt børn. I starten blev programmet vist en gang om eftermiddagen, hvor det i dag er muligt at se i fjernsynet døgnet rundt samt på diverse streamingtjenester.

Disney har ændret sig meget

De forskellige Disney figurer har med tiden ændret udseende således, at de følger tiden med hvordan man kan lave tegnefilm. I dag ligner Mickey Mouse ikke en tændstikfigur i sorte og hvide farver. Mickey Mouse varianten i dag er blevet til en animeret version, så karakteren ser meget mere livlig og levende ud. Udsendelserne i dag er med farve således, at Mickey fra program til program kan bære forskelligt slags tøj. Disney er noget for hele familien således, at både unge som gamle kan sidde og være underholdt af de herlige figurer.

Disney universet er stort

Disney er i dag mange ting. Og mange af de kendte motiver går igen på alt fra legetøj og tøj til ting som kopper, krus og puslespil. Disney er blevet et af verdens største og mest velkendte brands og er i dag således meget andet end det de oprindelig blev kendte for. Disney rammer i dag hele familien bredt og har stort set noget, som alle kan relatere til.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *