Batech.dk

En spændende verden

Nyheder

Jeg er havemenneske

Jeg elsker simpelthen bare, når det første spæde glimt af forår viser sig. Så er det bare på med have-tøjet og ud at få snavsede fingre. Så skal der luges, rives, klippes, plantes, vandes og hvad der nu ellers hører sig til.

Da vi i sin tid flyttede ind i vores hus, var der store problemer med mos i græsplænen. Men med hjælp fra venner og familie og nogle gode råd fundet på nettet, er det efterhånden lykkes at få bugt med mosset og få en ganske fin græsplæne avlet frem.

I bund og grund handler det om, først at få fjernet alt mosset, dernæst at få sået noget nyt græs og så at få lukket noget lys ind til græsplænen. Det sidste klarede vi ved at beskære ret kraftigt i nogle træer, som alligevel havde vokset sig alt for store til vores lille villa-have.

Efterhånden har vi i det hele taget fået godt styr på haven og den er blevet lige som vi gerne vil have den, men en pæn grøn græsplæne, nogle gode frugttræer og buske med bær og så nogle skønne blomster. Så nu kan vi efterhånden bruge mere af vores tid i haven på bare at nyde den og slappe af i skønne omgivelser.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *