Batech.dk

En spændende verden

Nyheder

Skøn ferie på Bornholm

Vi har lige været af sted på en superskøn ferietur på Bornholm. 14 dage med masser af spændende oplevelser i en natur, som man ikke finder magen til andre steder i landet.

Det er mange år siden vi har været på Bornholm. Faktisk ikke siden skoletiden. Og for vores børns vedkommende var det deres første tur til denne helt specielle og fantastiske ø. Alene sejlturen til Bornholm var en oplevelse for børnene. Jeg tror ikke, at de tidligere har været på en sejltur af den varighed. De synes det var meget spændende, at skulle sove på færgen. Og det er da også en speciel oplevelse at falde i søvn til den monotone vuggen fra skibet.

Når jeg tidligere har været på Bornholm, har jeg enten boet på vandrehjem eller hotel. Men denne tur valgte vi at tilbringe i sommerhus på Bornholm. Og det har vi absolut ikke fortrudt. Det var et rigtig dejligt sommerhus, med en skøn beliggenhed, hvor vi kunne opleve den dejlige Bornholmske natur på tæt hold.

Og vi fik set en masse ting på vores tur til Bornholm: Øster Lars Rundkirke, Hammershus Slotsruiner, Dueodde Strand, Almindingen og Helligdomsklipperne, for bare at nævne nogle af tingene. Og der er jo nok at tage fat på. For Bornholm er en sand perle af skønne steder, som bare venter på at blive oplevet.

Vores sommerhus tur til Bornholm var en kæmpe succes. Og det bliver helt sikkert ikke sidste gang, at vi vil besøge dette fantastiske sted. Der kommer nok til at gå lidt tid. Men vi skal bestemt derover igen.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *