Lockout-ramte børn

Ja, det er jo faktisk ikke kun lærerne, som er lockout-ramte pga. den verserende konflikt mellem Kommunernes Landsforening (KL) og Danmarks Lærerforening. For det rammer altså også børnene, at de ikke kan komme i skole.

Der er tydeligvis stor forskel på, hvorledes børnene håndterer opbruddet i deres normale, faste vante rammer. Nogen synes det er helt fint med et afbræk og tager hele situationen med ophøjet ro, mens andre børn uden tvivl har det svært i øjeblikket.

Vi har lige haft hele huset fyldt med lockout’ede børn her til formiddag. Det er gået rigtig fint og humøret har heldigvis været højt. Og det blev uden tvivl ikke ringere, da vi diskede op med en god omgang lækre amerikanske pandekager til dem. Opskriften har vi fundet på http://pandekager-opskrift.net/, hvor der er flere gode opskrifter på pandekager.

Omkring middagstid fik vi sendt de sidste af børnene af sted til fritidsordning. Uden tvivl godt mætte, for der blev sat en ordentlig portion pandekager til livs – der var vist ikke nogen, som holdt sig tilbage.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *