Systemskifte

Da vores aldrende it-mand efter lang og tro tjeneste efterhånden havde nået pensionsalderen, besluttede vi os for, at det samtidig skulle afstedkomme et “systemskifte”. Vi ville ikke længere selv have en mand ansat til at varetage den daglige it-drift, men ville istedet overlade det til en kompetent samarbejdspartner.

Det skulle være en samarbejdspartner med 100% styr på it-sikkerhed, så vi kan være sikre på, at vores følsomme data ikke falder i forkerte hænder, og at vi ikke pludselig står uden data pga. serverproblemer el.lign.

Vi fandt et it-firma, som vi føler os helt trygge ved. Og vi har indgået en rigtig god aftale med dem. Aftalen indebærer bl.a., at de foretager et løbende tjek af vores backup og øvrige it-sikkerhed. Og desuden er vi koblet op på deres overvågningssystem, så der døgnet rundt bliver holdt øje med vores it-udstyr. Er der noget galt, modtager vi øjeblikkeligt en alarm. Det er yderst betryggende og gør også, at vi kan håndtere småproblemer inden, at de når at vokse sig store.

Vi er blevet rigtig glade for vores nye aftale og forventer, at den fortsætter mange år frem i tiden.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *